Konsulent med passion for Programmatic Marketing


Atcore vokser! Kunne du, eller en du kender, tænke sig at være en del af vores fantastiske team baseret i København? Den idelle kandidat har en stærk akademisk baggrund, er udadvendt, ambitiøs, vel-struktureret, veltalende, kan flydende dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt. Er du vores nye Programmatic Consultant? Vi søger ambitiøse og erfarne konsulenter, som kan forme og eksekvere fremtidens digitale kampagner. Vi arbejder især med Retail/E-commerce, Healthcare og Enterprise B2B. Kunne du tænke dig at blive en del af et data-drevet marketing-team, med særligt fokus på Search, Social og Programmatic buying? Vores Traffic-afdeling fortsætter med at vokse, og derfor leder vi efter flere kolleger der vil være de skarpeste i branchen. Kan du håndtere kampagner på tværs af diverse kanaler som Google, Facebook, DoubleClick – og er du klar på at blive endnu bedre?

Om jobbet

Som del af Traffic-teamet kommer til at have en faglig spændende hverdag, i en virksomhed hvor du arbejder med både store danske og globale kunder. Du bliver en del af et højspecialiseret team, som er stålsat på at skabe vækst for vores kunder, via digitalisering, automatisering, data, indsigt og kommunikation.

Du kommer til at planlægge og udarbejde kampagner på tværs af adskillige platforme, herunder AdWords, Facebook, LinkedIn, DoubleClick og Bing, og være med til at sikre, at vores kunder får størst mulig effekt af deres digitale investeringer.

Som del af  Atcore, vil du indgå i tæt samarbejde med vores mange andre digitale specialister med forskellige kompetencer for på den måde at skabe synergi mellem dit og deres arbejde overfor vores kunderne.

Din dagligdag

  • Opsætning og strukturering af kampagner i AdWords, Facebook, Bing og DoubleClick.
  • Afdækning af muligheder for automatisering.
  • Udarbejdelse af kreativ materiale, primært annoncetekster, søgeord, display annoncer m.m., i samarbejde med vores kreative team.
  • Løbende dataindsamling, analyse og optimering af kampagner, i samarbejde med vores analytics team.
  • Rådgivning af vores kunder.

Om dig

Du har en solid og veldokumenteret erfaring(+3 år) med opsætning og optimering af kampagner, og forstår at omsætte data fra eksempelvis Google Analytics til handlingsorienterede tiltag.

Du har taget flere af Googles Certificeringer.

Du interesserer dig for digital markedsføring og er desuden bekendt med:

  • AdWords Editor
  • Facebook Power Editor
  • DoubleClick Suiten

Det er en fordel, hvis du også er bekendt med.

  • Google Analytics / 360
  • Adobe Marketing Cloud

Du har en stærk akademisk baggrund, gerne uddannet inden for IT, datalogi, marketing eller lignende. Derudover er du analytisk stærk, arbejder struktureret, er positiv, åben, hjælpsom og fleksibel.

Vi forventer, at du arbejder selvstændigt, er grundig og elsker at lære nyt og holde dig opdateret.

Send din ansøgning